Alarmbeveiliging

Een goed alarmsysteem helpt bij een veilige woon- en/of werkomgeving. Een alarminstallatie waarschuwt niet alleen bij inbraakpogingen, maar werkt ook preventief. Hoe meer barrières de inbreker moet overbruggen, hoe groter de kans is dat hij de inbraakpoging zal staken. De meeste inbrekers zullen een huis met alarminstallatie voorbij lopen. Er zijn verschillende alarmsystemen en sensoren op de markt die voor allerlei situaties een oplossing kunnen bieden. 

Alarmsystemen van König

In ons assortiment vindt u (draadloze) alarmsystemen van König, standalone alarmproducten en alarmaccessoires. Onze alarmbeveiliging producten helpen u om uw woning tegen indringers te beschermen. Hieronder geven wij een korte toelichting over een van ons draadloos alarmsysteem 

Draadloze PSTN/GSM alarmsysteem

Dit draadloos alarmsysteem werkt door het systeem te verbinden met een telefoonnetwerk of door middel van een simkaart. Als het systeem beweging detecteert, begint het voorgeprogrammeerde nummers te bellen. Zodra het gesprek wordt beantwoord, speelt het systeem een opgenomen bericht van 10 seconden af.

© 2015 - 2024 Jouw kluswinkel | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel